Tuesday, March 22, 2011

Happy Birthday Zombie!!!

video


Haha.. Hebat x aku punye adiah special nto Nur Amirah binti Musa? Mcm samdol ajekan? Haha.. Aku dah la belum mandi mse uh then idea nk buat vid ni dtg. Malu la weyh aku! Kenape la aku snggup wt mcm uh ea? Aku pun xpham!!! Lntak la!.. Aku kenal Myra mse dye kapel gan Haizam dulu. Haizam uh jiran aku. Then aku knal2 gan dye asyik nak gado2 je.. Hari2 gado smpai aku pun bosan nk brgado gan sape2 agy. Haha. Lepas uh ntah mcmane punye sesat kteowg blh jdi BFF pulak! Kelakar aje aku pikir2 balik! Aku ingt agy mse 1st time aku kol dye uh suare dye tngah sakit tekak~ Serupe mcm ZOMBIE!!!! Wahahaha~ Lek la myra. Bkan selalu kutuk2 kaw.. Hepi besday la ye? Semakin tue lah kaw!! Sabor Jelah~


 Happy Birthday!! Semoga panjang umur dan murah rezeki~ AKu syg kau la ZOMBIE~

No comments:

Post a Comment